Vi erbjuder

Vi brukar ha en mycket bra stämning mellan lärare och elever. Här en bild från vår välutrustade verkstad med modern teknik.

Framtiden behöver kreativa och självständiga tekniker och den utbildar vi för – och för att ge ungdomar en bra grund att stå på! Grunden är en utbildning som ger både högskolebehörighet och yrkesutbildning. Skolan och SKF är certifierat Teknikcollege. Det säkerställer kvalitén på vår utbildning eftersom vi uppfyller en rad kriterier. En godkänd gymnasieexamen på SKF Tekniska Gymnasium om 2 800 poäng ger dig ett
Teknikcollege-diplom. Det är bra för ditt CV!

Under utbildningen erbjuder vi:

• En utbildning av hög kvalitet som gör dig väl förberedd för att läsa vidare på högskola.
  • Arbetsplatsförlagt lärande på SKF Sverige AB – du knyter bra kontakter med arbetslivet.
  • Utlandspraktik på våren i årskurs 3 – ovärderliga erfarenheter som du har nytta av, språkligt, kulturellt och yrkesmässigt.
  • Sommarjobb mellan årskurs 2 och 3 och efter år 3 – du får pröva dina kunskaper och tjäna pengar samtidigt.
  • Arbete i små grupper och ofta projektinriktat – vi är en skola med många lärare inom en mängd olika expertområden.IMAG1596_1
  • Laptop – för att underlätta ditt lärande.
  • Träningskort på Kristinedals Träningscenter – fysisk aktivitet underlättar studierna och du mår bra!

Kom och träna hos oss på Kristinedals Träningscenter.
  • Alla elever äter i SKF-personalrestaurang. Olika rätter att välja mellan. Vällagat, variationsrikt och gott.

Vår duktige köksmästare ser till att laga god och vällagad mat.